Italiaanse tomaten
Simpele maar heerlijke tomaten. Naar recept van Donna Hay.
Italiaanse tomaten
4 romatomaten
2 mozzarellabollen
8 blaadjes basilicum
rucola
pesto
Verwarm de grill. Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Leg in elke tomaat een blaadje basilicum en scheur iedere mozzarellabol in 4 stukken en leg in elke halve tomaat een stuk mozzarella. Leg de tomaatjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet deze 3-5 minuten in de oven tot de mozzarella bruin is.
Serveer per persoon 2 halve tomaten, wat rucola en een schepje pesto.
Eet smakelijk!
Italiaanse tomaten
4 romatomaten
2 mozzarellabollen
8 blaadjes basilicum
rucola
pesto
Verwarm de grill. Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Leg in elke tomaat een blaadje basilicum en scheur iedere mozzarellabol in 4 stukken en leg in elke halve tomaat een stuk mozzarella. Leg de tomaatjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet deze 3-5 minuten in de oven tot de mozzarella bruin is.
Serveer per persoon 2 halve tomaten, wat rucola en een schepje pesto.
Eet smakelijk!
Reacties