Bol.com

BoekenBoeken

Pesto

Ik maakte donderdag een lekkere pasta met pesto en bedacht me dat ik een recept voor Pesto hier nooit heb neer gezet dus dat was weleens tijd.

Pesto
2 handen vol basilicum
olijfolie
zout
peper
een handvol parmezaanse kaas
een handvol pijnboompitten
kneepje citroensap
teentje knoflook

Doe de basilicum, pijnboompitten en knoflook in een blender of vijzel en blender, voeg daarna langzaam wat olie toe en als je een mooie saus hebt kun je stoppen. Dan voeg je de kaas toe en blender je weer. Als je tevreden bent over de consistentie doe je het in een bakje en voeg je naar smaak citroen, peper en zout toe.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)