Schol-zalm rolletjes met tomaten-garnalen roomsaus
Wat tegenwoordig heel erg in is zijn foodmarkets. Je wordt echt mee doodgegooid als het ware. Nu opende hier vlakbij het winkelcentrum opnieuw vanwege een grondige verbouwing en ja het was dan ook gelijk tijd voor een foodmarket met een aantal foodtrucks. John had een vrije dag te gelijk met mij en zo gingen wij gezellig even er langs om ook gelijk een paar boodschappen voor het eten te halen. Er was een kraampje wat Pulled pork verkocht en dit was eindelijk de echte waar we een aantal weken terug nog een slap aftreksel hadden wat meer op kleine stukjes shoarma leek in een te natte pulled pork. Dit was echt gegaard en los getrokken varkensvlees met een heerlijke saus en wat sla. Dat gaat zeker binnenkort bij ons gemaakt worden. Dan stond er nog een kraampje met hotdogs. Ik mocht kiezen en koos voor een Spanish style met aïoli en gebakken uitjes. Lekker broodje, maar van mij mocht het worstje iets dikker zijn. Daarna gingen we verder naar Stphan's Olie waar John de hamburger moch