Bol.com

BoekenBoeken

Overnachting Hoofdgie Boer

Wij hebben dit weekend doorgebracht bij De Hoofdige boer in Almen. Een mooi hotel met goed eten en mooie kamers.
De eerste avond hadden we het jubileummenu met mosterdsoep, kalfsribeye met kruidenboter en dame bleue. Alles was heerlijk. Het vlees was perfect bereidt. Mosterdsoep raak ik niet wild van, maar doordat er ook lenteuitjes en zure room door zat, was het niet slecht.
De tweede avond waren we eigenlijk te laat, maar kregen we toch nog eten. Het werd gerookte zalm met kruidenroomkaas, sla en een vinagrette. Het hoofdgerecht varkenshaas overbakken met kruidenbrie en als toetje cheesecake met frambozencoulis en slagroom.
Het ontbijt 's morgens was ook perfect waarbij je ook nog zelf je eitje mocht bakken.
Nee het was een geheel geslaagd weekend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)