salsa verde van Annabel Langbein
Een heerlijke salsa verde. Ik heb er al meerdere geprobeerd, maar deze staat toch bovenaan. Hij is van Annabel Langbein met een kleine toevoeging.
Wil je geen simpel gekookte aardappels doe er dan een schepje salsa verde door. Ik zag het Jamie een keer doen en het is echt heerlijk.
salsa verde
100 gram peterselie
een handvol dragonblaadjes (mijn toevoeging)
1 handvol fijngesneden bieslook
250 ml of een cup olijfolie (extra vierge)
4 eetlepels kappertjes, (afgespoeld, hoeft niet, maar doe ik wel)
3 tenen knoflook
4 eetlepels citroensap
2 theelepels grove mosterd (in het recept staat dijon, maar die heb ik niet omdat ik grove lekkerder vindt)
versgemalen zwarte peper
¼ kleine rode ui, gehakt
1 klein blikje ansjovis uitgelekt
dooier van een hardgekookt ei
Doe alle ingredienten in een blender of keukenmachine en zet hem aan een maal totdat je de kleur groener en groener ziet worden.
Eet smakelijk!
Wil je geen simpel gekookte aardappels doe er dan een schepje salsa verde door. Ik zag het Jamie een keer doen en het is echt heerlijk.
salsa verde
100 gram peterselie
een handvol dragonblaadjes (mijn toevoeging)
1 handvol fijngesneden bieslook
250 ml of een cup olijfolie (extra vierge)
4 eetlepels kappertjes, (afgespoeld, hoeft niet, maar doe ik wel)
3 tenen knoflook
4 eetlepels citroensap
2 theelepels grove mosterd (in het recept staat dijon, maar die heb ik niet omdat ik grove lekkerder vindt)
versgemalen zwarte peper
¼ kleine rode ui, gehakt
1 klein blikje ansjovis uitgelekt
dooier van een hardgekookt ei
Doe alle ingredienten in een blender of keukenmachine en zet hem aan een maal totdat je de kleur groener en groener ziet worden.
Eet smakelijk!
Reacties