Bol.com

BoekenBoeken

Ravioli met tomaat, basilicum en mozzarella

Ik zag dit recept en dacht dat moet a superlekker zijn en gelukkig heel simpel. Nu is italiaans eten nooit moeilijk.

Ravioli met tomaat, basilicum en mozzarella
minibolletjes mozzarella
Maangedroogde tomaatjes
basilicumblaadjes
verse lasagnebladen (dus de zachte vellen)
pesto
olijfolie
peper en zout
1 ei
Citroenrasp

Snij de lasagnevellen in vierkanten van ongeveer 7 bij 7 cm en leg op de helft van de vierkantjes een hoopje van een mozzarellabolletje, een tomaatje en een basilicumblaadje. Klop een ei los en smeer de randjes van de vierkantjes in met het ei. Leg overal een ander velletje op en duw ze extra aan met een vork aan de randen. Kook ze totdat ze boven komen draaien.
Verdeel de ravioli over de borden en doe er wat pesto over, als je nog tomaatjes over hebt wat tomaatjes, de citroenrasp en wat olijfolie.
Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)