Bol.com

BoekenBoeken

Raapstelenstamppot

Deze week zaten erin de tas raapstelen en die vindt ik erg lekker, dus keuze snel gemaakt.

Raapstelenstamppot
een bosje raapstelen
500 gram aardappels, geschild
100 ml melk
klontje boter
zout en peper
spekblokjes
1 rookworst

Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op wat keukenpapier. Schil de aardappels en snij ze in kleine stukjes. Kook de aardappels in gezouten water tot ze gaar zijn en maak in een andere pan water de rookworst warm. Snij de raapstelen fijn. Giet de aardappels af en doe de melk in de pan om hem iets warm te maken en doe de aardappels erbij en stamp ze tot puree. Doe de raapstelen en spekjes erbij en roer goed door en zorg dat alles lekker warm is.
Serveer met de rookworst.
Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)