Knoflook-rozemarijnaardappeltjes
Ik ben niet zo'n fan van aardappels in het algemeen en probeer ze toch altijd wat op te leuken.
Knoflook-rozemarijnaardappeltjes
500 gram aardappelen, geschild en in stukken van ongeveer 2 cm gesneden
2 tenen knoflook
een eetlepel fijngehakte verse rozemarijn
olijfolie
klont boter
Kook de aardappels met de tenen knoflook en wat zout ongeveer 15 minuten. Giet de aardappelen uit in een vergiet en haal de knoflook ertussen uit. Ontvel de knoflook en snijdt hem fijn.. Verhit de olie en boter in een koekenpan en doe hier de aardappels in en bak ze tot ze bijna klaar zijn. Doe dan de knoflook en rozemarijn erbij zodat die niet helemaal aanbrandt.
Eet smakelijk!
Knoflook-rozemarijnaardappeltjes
500 gram aardappelen, geschild en in stukken van ongeveer 2 cm gesneden
2 tenen knoflook
een eetlepel fijngehakte verse rozemarijn
olijfolie
klont boter
Kook de aardappels met de tenen knoflook en wat zout ongeveer 15 minuten. Giet de aardappelen uit in een vergiet en haal de knoflook ertussen uit. Ontvel de knoflook en snijdt hem fijn.. Verhit de olie en boter in een koekenpan en doe hier de aardappels in en bak ze tot ze bijna klaar zijn. Doe dan de knoflook en rozemarijn erbij zodat die niet helemaal aanbrandt.
Eet smakelijk!
Reacties