ratatouille a la Judith
Ratatouille a la Judith
Wat heb je nodig:
1 rode ui gesnipperd, maar niet al te fijn of witte ui, maar ik had alleen rode
2 tenen knoflook gesnipperd
2 courgettes (kleine) gehalveerd en daarna in blokjes/halve maantjes van 1 cm gesneden
1 bakje champignons gehalveerd
1 blik gepelde tomaten
1 rode paprika grof gesneden
1 blikje ansjovis grof gehakt
olijfolie, peper
Verwarm wat olijfolie in een braadpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg daarna de paprika, champignons en courgette toe, laat dit ook kort meebakken. Doe de ansjovis erbij en laat dit ook kort meebakken. Voeg daarna de gepelde tomaten toe en wat peper. Laat dit 30 minuten zachtjes stoven, tot de groenten zo zacht zijn als je ze zelf wilt. Dit kan langer of korter duren. Ligt heel erg aan je eigen smaak. Meestal hoef je geen zout toe te voegen i.v.m. de ansjovis.
Wat heb je nodig:
1 rode ui gesnipperd, maar niet al te fijn of witte ui, maar ik had alleen rode
2 tenen knoflook gesnipperd
2 courgettes (kleine) gehalveerd en daarna in blokjes/halve maantjes van 1 cm gesneden
1 bakje champignons gehalveerd
1 blik gepelde tomaten
1 rode paprika grof gesneden
1 blikje ansjovis grof gehakt
olijfolie, peper
Verwarm wat olijfolie in een braadpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg daarna de paprika, champignons en courgette toe, laat dit ook kort meebakken. Doe de ansjovis erbij en laat dit ook kort meebakken. Voeg daarna de gepelde tomaten toe en wat peper. Laat dit 30 minuten zachtjes stoven, tot de groenten zo zacht zijn als je ze zelf wilt. Dit kan langer of korter duren. Ligt heel erg aan je eigen smaak. Meestal hoef je geen zout toe te voegen i.v.m. de ansjovis.
Reacties