Bananenmuffins met chocola
Van deze muffins kan ik 1 ding zeggen en dat is eet ze warm. Dan vinden John en ik ze het lekkerst. Misschien nog een bolletje vanilleijs erbij. Mjammie.
Bananenmuffins met Chocola
3 zeer rijpe of overrijpe bananen (dit is heel belangrijk om de echte smaak van bananen eraan te krijgen)
1,25 dl olie
2 eieren
100 gram lichtbruine basterdsuiker
225 gram bloem
3 eetlepels cacaopoeder
1 theelepel zuiveringszout of baking soda
Verwarm de oven op 200 graden.
Doe de bananen in een blender of prak ze met de hand. Voeg al kloppend de olie, eieren en suiker toe. Doe de bloem, cacaopoeder en zuiveringszout in een kom en doe er het bananenmengsel bij en meng voorzichtig en doe het beslag in de muffinvorm.
Bak het 20 minuten in de oven.
Eet Smakelijk!
Bananenmuffins met Chocola
3 zeer rijpe of overrijpe bananen (dit is heel belangrijk om de echte smaak van bananen eraan te krijgen)
1,25 dl olie
2 eieren
100 gram lichtbruine basterdsuiker
225 gram bloem
3 eetlepels cacaopoeder
1 theelepel zuiveringszout of baking soda
Verwarm de oven op 200 graden.
Doe de bananen in een blender of prak ze met de hand. Voeg al kloppend de olie, eieren en suiker toe. Doe de bloem, cacaopoeder en zuiveringszout in een kom en doe er het bananenmengsel bij en meng voorzichtig en doe het beslag in de muffinvorm.
Bak het 20 minuten in de oven.
Eet Smakelijk!
Reacties